P.G. Kusters land- en tuinbouwbenodigdheden B.V.

P.G. Kusters land- en tuinbouwbenodigdheden B.V. is een gespecialiceerde particuliere toeleverancier in de land- en tuinbouw. Met meer dan 45 jaar ervaring heeft P.G. Kusters B.V. een sterke marktpositie in de sectoren: champignonteelt, fruitteelt en veeteelt/akkerbouw.Naast gewasbeschermingsmiddelen bieden wij een uitgebreid pakket aan meststoffen, kuilfolie, maïs- en graszaden en vele gebruiksartikelen. Dankzij ons uitgebreide aanbod en bekendheid in de regio maken ook veel particulieren en bedrijven uit andere sectoren gebruik van onze diensten. P.G. Kusters B.V. staat voor snelle levering, goed gebruiksadvies en uitgebreide productkennis.

Deze webcatalogus toont ons productaanbod. Het aanbod wordt regelmatig uitgebreid. Mocht u een product niet kunnen vinden, neemt u dan contact met ons op. We breiden ons assortiment graag uit naar uw wens. 

U kunt een prijsopgave vragen van de gewenste producten. Hierbij vermelden wij ook eventuele leverings- of transportkosten en levertijden. Wilt u regelmatig producten bestellen, vraag dan een account aan. Hiermee kunt u,via een inlogcode, direct uw bestelling plaatsen. Deze wordt dan op de vooraf afgesproken wijze bezorgd.

P.G.Kusters B.V. streeft een hoog serviceniveau na, onze sterke punten zijn kwaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid.
Dit komt tot uiting door te werken volgens ISO 9001:2015, een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagmentsysteem van de organisatie: zeg wat je doet; doe wat je zegt; bewijs het...
Als CDG gecertificeerd bedrijf zorgen wij ervoor dat wij inzicht kunnen verschaffen in de in- en uitgaande stromen van gewasbeschermingsmiddelen en "in control' zijn op het gebied van regelgeving m.b.t. gewasbeschermingsmiddelen (handel, opslag, vervoer en verkoop). Daarnaast zijn wij GMP + gecertificeerd voor de (tussen)handel in diervoeders, en SKAL gecertificeerd voor de groot- en detailhandel en het vervoer en de opslag van biologische producten. Wij zijn als ongediertebestrijdingsbedrijf gecertificeerd volgens het keurmerk plaagdier management: IPM rattenbeheersing.Meer informatie op www.pgkusters.nl.