• Eigen bezorg service
  • iDeal eenvoudig afrekenen
  • Direct persoonlijk contact
  • 0487 57 13 42

P.G. Kusters land- en tuinbouwbenodigdheden B.V.

P.G. Kusters land- en tuinbouwbenodigdheden B.V. is een gespecialiceerde particuliere toeleverancier in de land en tuinbouw. Met meer dan 45 jaar ervaring heeft P.G. Kusters B.V. een sterke marktpositie in de sectoren: champignonteelt, fruitteelt en veeteelt/akkerbouw.Naast gewasbeschermingsmiddelen bieden wij een uitgebreid pakket aan meststoffen, kuilfolie, maïs- en graszaden en vele gebruiksartikelen.

Door de ontwikkeling van een webshop willen we meer inzicht geven in de producten die wij kunnen leveren. De webshop is nog niet volledig gevuld, er komen nog steeds producten bij.  Als u een product niet kunt vinden wil het niet zeggen dat het niet leverbaar kan zijn door PG kusters B.V. Informeer dan naar de mogelijkheden. 

Onze vaste klanten kunnen door middel van een inlogcode hun bestellingen plaatsen in de webshop en deze worden dan op de gebruikelijke wijze bij hen bezorgd.

P.G.Kusters B.V. streeft een hoog serviceniveau na, onze sterke punten zijn kwaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid.
Dit komt tot uiting door te werken volgens ISO 9001:2008, een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagmentsysteem van de organisatie: zeg wat je doet; doe wat je zegt; bewijs het...
Als CDG gecertificeerd bedrijf zorgen wij ervoor dat wij inzicht kunnen verschaffen in de in- en uitgaande stromen van gewasbeschermingsmiddelen en "in control' zijn op het gebied van regelgeving m.b.t. gewasbeschermingsmiddelen (handel, opslag, vervoer en verkoop). Meer informatie op www.pgkusters.nl